Friday, 9 March 2012

Hari Ambik SPM. . .

menghitung hari untuk ambik periksa SPM walaupon tak ambik taw bila SPM start...uhuks...
dlm otak nie dah serabot fikir nak cover pelajaran,tapi ada plak org kata ak tak kisah pasal SPM...
tsch...tau larh result ak hancus,tapi kutuk biar berpada-pada okie...never mind...memang ak suka main pon....wahahaha...^^ii...

miracle!!! dri form 4,ak tak pernah dpt markah tinggi untuk sejarah...TAPI pada hari ini ak mencipta sejarah!!! markah sejarah not bad larh...tidaklarh hapi mcm kanak-kanak riang gumbira,tapi rasa lucu! ! !

ketika bermain futsal tadi...ak merasakan diriku seperti kucing yang MALAS!!! dengan beban yang digalas sebagai goalkeeper,ahaksss ak tengok je bola tu..tak terniat nak tangkap...but it was fun!!!


                                                                                                                                           salam......

                                                                                                       

No comments:

Post a Comment